Äntligen fick jag snygga och långa ögonfransar

Hej på er alla läsare och jag är så glad över att ni valt att komma in hit till bloggen idag också, och jag hoppas att ni kommer att tycka om det inlägg jag har tänkt skriva till er idag! Jag är en yngre tjej som har gjort det här med snygga ögonbryn och fransar till ”min grej”. Till alla tjejer och kvinnor, och kanske män (vad vet jag), och som bor i Klippan eller i dess omnejd, så vill jag här dela med mig av mina erfarenheter av vad salongen Lashes By M, gjort för mig och vad de har kan erbjuda till dig, om du liksom jag önskar dig långa och snygga ögonfransar och välansade bryn. Det är riktigt trevligt att denna salong slagit upp sina portar för oss i Klippan, för inte så länge sedan. 

  

Mina fina, tjusiga och hållbara ögonfransar har jag nu äntligen fått efter att i flera år haft tunna och tråkiga fransar. Jag går regelbundet till salongen Lashes By M för jag har bestämt att jag ska fortsätta att vara snygg. Tänk att det med hjälp av olika material och metoder går att få sina drömögonfransar och trivas bättre med sig själv. Om du nu tycker att detta ställe skulle kunna vara någonting för dig, så tycker jag absolut att du ska höra av dig hit. Hon som arbetar där, är för närvarande juniorstylist. Vilket innebär att priserna är lägre utan att det för den sakens skull är tummat på kvalitén. Hon har alla nödvändiga utbildningar men inte så mycket erfarenhet ännu. De lägre priserna passar mig bra eftersom jag är student. Nu önskar jag er läsare en fortsatt fin dag. 

 

***** 

Du gillar kanske också...