Äntligen sågades träden ner

Hej på er allihopa. Jag sitter och dricker kaffe och kikar ut över tomten här i Sollentuna. Nu måste jag få berätta för er om hur ljust och bra det har blivit här sedan jag fick hjälp med trädfällning. På min tomt växte det flera höga tallar som skymde utsikten. Jag hade länge tänkt att jag borde göra något åt det. Jag kom i kontakt med ett företag som är kunniga inom trädfällning och som heter Klätterkungen. Jag skulle ju aldrig klara av att utföra jobbet själv. Att fälla träd kan också vara livsfarligt. Det krävs yrkesskicklig kompetens till sådana här uppdrag och det finns på detta företag. Dessutom ville jag gärna anlita någon ifrån trakten. Därför valde jag Klätterkungen, som är ett företag som är specialister på trädfällning i Sollentuna, Danderyd och Täby.  

 

Tack vare att två grannar längre ner på gatan tidigare anlitat Klätterkungen för olika jobb så blev det så att vi pratade, oss grannar emellan. När jag nämnde att jag behövde fälla träd, så rekommenderade dessa grannar mig att ringa till Klätterkungen. Jag får tacka mina grannar Christoffer och Magnus, för er rekommendation. Nu vill jag gärna rekommendera er som är i behov av trädfällning att anlita detta företag. 

  

Jag måste säga att resultatet blev mycket bra. Trädgården har blivit mycket ljusare och utsikten inifrån huset har blivit så mycket bättre. Nu behöver jag heller inte oroa mig för eventuella höststormar och vad de skulle kunna medföra i form av skador till följd av nedfallna träd. De som kom hit och fällde träden hade stor yrkesskicklig kompetens. Inte nog med det, de arbetade metodiskt och snabbt men samtidigt noggrant. Dyrt var det inte heller. Väl investerade pengar för det blev helt enkelt jättebra. Ha det gott! 

 

Du gillar kanske också...