Jag älskar garn och tyger

God afton runt om i vårt avlånga land. Jag hoppas att ni läsare har det bra. Kanske har ni börjat fixa och ordna inför julen. Här hemma i Aneby sprakar det och värmer gott i den öppna spisen och jag sitter i min öronlappsfåtölj och håller på att sticka en tröja. Det ska bli en julklapp till min son som bor borta i Boxholm. Handarbete och sömnad är mina stora intressen. Jag behöver ofta köpa garn och tyger, och det gör jag i en affär som heter ZickZack Tyg & Garn i Tranås. Detta är ett fantastiskt och inspirerande ställe för oss som behöver garn och tyger. Här finns en mängd olika slags garner, i olika kvalitéer och färger och för olika ändamål. Jag tycker att det här stället det är så bra och tror nog att det finns ett och annat i denna butik som kan vara av intresse även för er läsare, därav detta ämne i bloggen för aftonen. 

 

Förra julen sydde jag snygga vardagsrumsgardiner till mig själv, och sonen fick ett virkat överkast. Det tog sin tid att bli färdig. När jag sätter någonting i händerna och börjar sy, virka eller sticka, då mår jag som allra bäst. Nu är jag pensionär men jag hade ett tråkigt och enformigt jobb tidigare. Då var det inte så dumt att komma hem och få vara kreativ på kvällar och helger. Att få glädja någon annan med det som jag har gjort är sann lycka. ZickZack Tyg & Garn i Tranås har en mängd olika produkter och tjänster att erbjuda. Butiken är väl värd ett besök. Prisvärt är det också. Jag önskar er allt gott inför julen! 

 

Du gillar kanske också...