Plåtskadan på bilen fixades på ett bra sätt

God dag på er alla läsare och välkommen in till bloggen. Jag råkade ut för en incident för några veckor sedan. I en mycket hektisk trafik, ja det var i rusningstrafiken, körde jag in i en tvåfilig rondell i utkanten av Norrköping. Det kom en bil i vänster körfält inne i rondellen som tydligen hade glömt något grundläggande som vi lär oss i trafikskolorna, att se sig om när det är dags att byta fil. Smällen var oundviklig och det blev en plåtskada på vänster bakskärm. Tack vare att jag anlitade en firma som heter Swalls bil o industrilackering, som lagade skadan och lackerade om till en rimlig kostnad, fick jag tillbaka en bil som det inte syns något alls, att den varit skadad. Nu tycker jag att det här är ett så bra företag så jag vill gärna berätta om dem för er. De hjälpte mig, och kan hjälpa dig som är i behov av billackering eller service. Jag tycker det är viktigt att anlita ett ställe där min bil får bästa hjälp och service. 

  

Swalls bil o industrilackering hjälper er i Vingåker, Norrköping eller Finspång. Hur kom det sig då att jag valde just dem? En arbetskamrat rekommenderade mig att gå dit. Han hade anlitat detta ställe ett par gånger och var mycket nöjd. Nu är jag glad att jag följde hans rekommendation. Skulle ni läsare känna att Swalls bil o industrilackering skulle kunna hjälpa också er, rekommenderar jag detta ställe till er! De som jobbar där är erfarna och välutbildade och kan fixa det mesta till en låg kostnad. Stort eller litet jobb spelar ingen roll. Sist men inte minst är de som jobbar där väldigt trevliga. Stämningen familjär och bemötandet personligt. Ha det bra och kör försiktigt! 

  

Du gillar kanske också...