Stentvätt gjorde min uteplats som ny!

Nu brukar jag inte alltid vara uppe med tuppen, men idag är jag glad att jag steg upp tidigt, för ute skiner solen och det är redan över 20 grader varmt ute, här i Värmland. Det lär väl bli att åka iväg och bada i sjön lite senare. När jag sitter här i köket ser jag ut mot uteplatsen, som är belagd med stenplattor. Det har blivit så himla snyggt, sedan jag anlitade tjänster av ett företag som heter Putte Panik. Jag kan lika gärna skriva några ord i min blogg, om vad detta företag har gjort. Det är säkert fler som skulle ha nytta av att anlita deras tjänster inom stentvätt.

Det såg riktigt tråkigt ut här på uteplatsen förut. Det var knappt att man ville sitta just där. Plattorna hade fått utstå mycket under flera år i form av dåligt väder, nedsmutsning, ingrodd smuts och alger. Det var en äldre dam som ägde huset förut, och hon hade väl inte orkat med att ta hand om hus och trädgård. När jag övertog villan var det så här det såg ut. Uteplatsen ville jag göra något åt. Den svenska sommaren är kort men underbar, jag ville kunna sitta ute och njuta. Räddningen blev när jag kontaktade Putte Panik. Det här är ett företag för oss i Värmland, som behöver hjälp med stentvätt. Tack vare att de kom hit, med en “mobil” högtryckstvättsutrustning så rengjordes plattorna på ett mycket bra och miljövänligt sätt. Till och med tvättmedlet var miljövänligt. Uteplatsen blev som ny, efter denna “omgång” och det här tycker jag var en så bra tjänst så den vill jag råda er att anlita er av, ifall behov finnes! Med dessa ord tackar jag för mig men jag hoppas att vi hörs här i bloggen snart igen!

Du gillar kanske också...