Vår fastighetsskötsel fungerar så bra!

Jag har riktigt längtat efter att få skriva till er igen, alla mina fantastiska läsare som jag har här på min blogg och ni som kommer in hit dag efter annan, och ni som bara är tillfälliga besökare är precis lika välkomna allihopa! Jag tänkte berätta för er idag om en slags entreprenad som gäller det här med skötseln av den yttre miljön utanför mina fastigheter. Jag bryr mig verkligen om mina hyresgäster och vill att de ska trivas i de lägenheter som de hyr. Min fastighetsservice i Oskarshamn ombesörjs av ett företag som heter SM Hem & Fastighetsservice. De tar hand om allt arbete med de trädgårdar som finns runtomkring husen och det är rensning av rabatter och klippning av häckar på sommaren. Inte att förglömma gräsklippningen. Den tar nog mest tid i anspråk. På vintern skottas det snö när det är sådant väder och så fixar och donar de med lite av varje utöver det här. 

 

Tidigare så var det jag själv som stod för allt underhåll men nu när jag har fyllt 75 så kände jag att jag inte orkade med det här lika bra som förr. Anledningen till att jag ville berätta om det här företaget för er, alla mina fina läsare, det är för att jag vet, att det finns ett behov även hos en och annan av er, att anlita er av dessa tjänster inom fastighetsservice i Oskarshamn. Jag kan väl säga som så, att det allra mesta går det faktiskt att få hjälp med, men gäller det någon elinstallation, då får man anlita något annat företag med behörigheter för just det elektriska! SM Hem & Fastighetsservice hjälper till med fastighetsskötsel även i Vimmerby och Hultsfred. 

 

Du gillar kanske också...