Vår lyckade badrumsrenovering

God morgon, god morgon och välkommen till min lilla hörna här på nätet! Jag hoppas att ni haft en bra helg och känner er pigga och utvilade så här på veckans första arbetsdag. För egen del har jag haft en bra helg men tycker som vanligt att helgerna rusar i väg i alldeles för snabb takt, innan man vet ordet av är det måndag! Jag hade tänkt att berätta för er om ett snickeri i Sollentuna som heter HW Eriksson Bygg & Badrum AB som har hjälpt oss att renovera badrummet. 

Jag har förstått att det är en hel del av er som har visat intresse för det här med att anlita hjälp av ett snickeri i Sollentuna som kan utföra både snickerier, fasadbygg och golvläggning med mera, så därför hade jag tänkt mig att jag i dag skulle dela med mig till er läsare om det här företaget som jag själv har fått god hjälp av. Jag har hållit er uppdaterade om den här badrumsrenoveringen och skrivit flera inlägg om just det och det har väckt ett intresse hos flera av mina läsare som bor här i Sollentuna med omnejd som planerar att fixa iordning med vissa saker hemma hos er, att få veta mer om detta snickeri i Sollentuna. Ni har min varmaste rekommendation till att anlita HW Eriksson Bygg & Badrum för det är verkligen ett företag som har en kompetens att på ett kvalitativt sätt bygga eller renovera och dessutom till konkurrenskraftiga priser. Jag tänker att det bästa ändå är att ni själva tar och läser på lite mer om vad det här företaget sysslar med och vad de kan erbjuda er och era behov och ni hittar ju faktiskt en hel del bra information om ni går in på deras egna sida här på nätet.  

Du gillar kanske också...